SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
Munt-Online
Gratis Officiële D-Day Herdenkings Dollar
Deze strikt gelimiteerde herdenkingsmunt is nu GRATIS beschikbaar voor u
D-Day 2 Dollar Herdenkingsmunt
D-Day 2 Dollar Herdenkingsmunt
Verzamelkwaliteit : Uncirculated Nominale Waarde : 2 Dollar Canada Diameter : 28 MM Gewicht : 6,99 Gram

Ja, ik wil de GRATIS officiële D-Day Herdenkings Dollar bestellen!

Ter ere van de 75ste herdenking van de Tweede Wereldoorlog heeft de Royal Canadian Mint deze officiële 2 Dollar Herdenkingsmunt "D-Day" geslagen. Wij geven 5.000 exemplaren GRATIS cadeau aan de Nederlandse bevolking, tot ze alle 5.000 op zijn. Bestel vandaag uw strikt gelimiteerde D-Day Herdenkingsmunt. Nu GRATIS beschikbaar voor u.

U krijgt het uitzonderlijke voorrecht om deze waardevolle herdenkingsmunt GRATIS te ontvangen. Deze officiële 2 Dollar herdenkingsmunt toont de landing van de Canadese soldaten op 6 juni op Juno Beach, Normandië, Frankrijk.Het begin van het einde van de Tweede Wereldoorlog.

Specificaties

Thema
D-Day
Munt
2 Dollar herdenkingsmunt, wettig betaalmiddel in Canada
Kwaliteit
Uncirculated verzamelkwaliteit
Uitgegeven door
Royal Canadian Mint, Canada
Beschikbaar
Maximaal 5.000 stuks
Limitering
Max. 1 gratis per huisadres
D-Day 2 Dollar Herdenkingsmunt
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.